Quantcast
Channel: zarif.loxblog.com
Viewing all 293 articles
Browse latest View live

راهنمای خرید تلویزیون: LCD، LED یا Plasma؟

$
0
0

راهنمای خرید تلویزیون: LCD، LED یا Plasma؟

هنگام خرید یک تلویزیون جدید ملاک های فراوانی برای انتخاب وجود دارد که مهمترین آن ها نوع صفحه نمایش است.

انتخاب هر محصول میزان حساسیت متفاوتی برای خریدار آن ایجاد خواهد کرده و هر چه کالا بیشتر به سمت لوکس بودن پیش رود بر حساسیت خریدار افزوده خواهد شد. بطور مثال شما برای خرید شیر یا تخم مرغ مطمئناً آن قدر تامل و موشکافی نخواهید داشت که برای خرید یک گوشی تلفن همراه یا تلویزیون خواهید کرد. برای خرید تلویزیون فاکتورهای بسیاری وجود دارند که بدون داشتن اطلاعات کافی، انتخاب مناسب ترین گزینه از میان انبوهی از مدل های مختلف امروزی تا حدودی دشوار خواهد بود. پس اگر به دنبال انتخاب بهترین تلویزیون هستید در ادامه با ما همراه باشید:

راهنمای خرید تلویزیون: LCD، LED یا Plasma؟

هنگام خرید یک تلویزیون جدید ملاک های فراوانی برای انتخاب وجود دارد که مهمترین آن ها نوع صفحه نمایش است.

گراف مدیا :انتخاب هر محصول میزان حساسیت متفاوتی برای خریدار آن ایجاد خواهد کرده و هر چه کالا بیشتر به سمت لوکس بودن پیش رود بر حساسیت خریدار افزوده خواهد شد. بطور مثال شما برای خرید شیر یا تخم مرغ مطمئناً آن قدر تامل و موشکافی نخواهید داشت که برای خرید یک گوشی تلفن همراه یا تلویزیون خواهید کرد. برای خرید تلویزیون فاکتورهای بسیاری وجود دارند که بدون داشتن اطلاعات کافی، انتخاب مناسب ترین گزینه از میان انبوهی از مدل های مختلف امروزی تا حدودی دشوار خواهد بود. پس اگر به دنبال انتخاب بهترین تلویزیون هستید در ادامه با ما همراه باشید:

هنگام خرید یک تلویزیون جدید (که امروزه با نام های HDTV و یا UHDTV, 4K شناخته می شود) ملاک های فراوانی برای انتخاب وجود دارد که مهمترین آن ها نوع صفحه نمایش است. امروزه در حالیکه تلویزیون های CRT رو به انقراض هستند و دوران تلویزیون های عظیم الجثه پروجکشن به پایان رسیده است، بازار HDTV ها 4 نوع از تلویزیون ها را به شما پیشنهاد می کند:

الف. پلاسماها

ب. تلویزیون های LCD با نور پس زمینه CCFL

ج. تلویزیون های LCD با نور پس زمینه LED (که امروزه به اختصار با نام LED شناخته میشوند)

د. تلویزیون های OLED

در ادامه متن تلویزیون های LCD با نور پس زمینه LED را به اختصار LED خواهیم نامید.

اما با توجه به قیمت بسیار بالای OLED ها و تکنولوژی قدیمی LCD ها رقابت اصلی امروزه میان پلاسما ها و LED هاست، پس OLED ها را فاکتور گرفته و برای آن دسته از افرادی که از نظر بودجه مشکلی نداشته اما فرصت کافی برای مطالعه این مقاله ندارند پیشنهاد میکنیم همین الان به سراغ OLED ها بروند! در غیر این صورت ادامه مقاله را بخوانید:

1- چگونه کار می کنند؟

توضیح کامل در خصوص چگونگی کارکرد هر یک از این سیستم ها خود بحثی مفصل می طلبد. اما به طور اجمالی می توان گفت تلویزیون های LCD از کریستال مایع برای نمایش تصویر و نور پس زمینه CCFL (فلوئورسنت کاتد سرد) استفاده می کنند. تلویزیون های LED در واقع همان سیستم LCD هستند که برای نور دهی از نور پس زمینه LED استفاده می کنند. پلاسما ها نیز برای ایجاد تصاویر از عنصر فسفر و گاز پلاسمای سرد استفاده می کنند که نور خود را نیز تأمین می کنند، در نتیجه نیازی به نور پس زمینه ندارند.

2- قیمت:

در لحظه نگارش این مقاله، با ذکر این نکته که به دلیل فناوری خاص پلاسماها اندازه آن ها از 40 اینچ شروع می شود، ارزانترین تلویزیون های 32 اینچ LED قیمتی در حدود 1 میلیون و دویست هزار تومان داشته و ارزانترین تلویزیون های پلاسما نیز قیمتی در حدود 1 میلیون و چهارصد هزار تومان دارند. و البته این نکته را نیز در نظر داشته باشید: تماشای فیلم ها در صفحه های بزرگتر لذتی به مراتب بالاتر خواهد داشت! این تجربه ای ثابت شده است و بسیاری از افراد پس از تماشای فیلم با یک تلویزیون بزرگتر افسوس میخورند که چرا هنگام خرید به این اندازه کوچک بسنده کرده اند! (ابعاد صفحه تلویزیون های 42 اینچ در حدود 72 درصد بزرگتر از 32 اینچ ها می باشد.)


3- مصرف انرژی:

تلویزیون های پلاسما به وضوح مصرف انرژی بیشتری نسبت به LCD ها و LED ها داشته و LED ها کمترین مصرف را دارند.



هر چند در مدل های جدید پلاسماها تلاش خوبی برای کاهش مصرف انرژی، گاه تا 50%، صورت گرفته است.

جدول زیر دربردارنده میانگین مصرف انرژی این 3 نوع می باشد:



4- ضخامت، وزن و مقاومت:

ضخامت میانگین LED ها در حدود 4/5 سانتی متر می باشد. وضعیت پلاسما ها نیز چندان بد نیست، میانگین ضخامت آنها در حدود 6/3 سانتی متر است. بازنده این قسمت LCD ها با میانگین ضخامتی برابر 9/1 سانتی متر هستند. هرچند ممکن است برای بسیاری ضخامت تلویزیون فاکتور بسیار مهمی برای تصمیم گیری نباشد، چرا که معمولا برای تماشای تلویزیون روبروی آن می نشینید نه در کناره های آن! هر چند در صورتی که قصد خرید یک LED دارید ضخامت کم می تواند از لحاظ زیبایی یک امتیاز برای شما تلقی شود.

از لحاظ وزن LED ها سبک ترین بوده و پلاسما ها نسبت به دو مدل دیگر سنگین تر هستند، چرا که از دو لایه شیشه تشکیل شده و برای تحمل فشار گاز درون باید از مقاومت بالایی برخوردار باشند. البته این امر موجب یک برتری بزرگ برای پلاسماها شده است و آن مقاومت بالا در برابر ضربه است. فرزند کوچک و البته بازیگوش دارید؟ این هشدار را جدی بگیرید؛ اگر ضربه ای به صفحه LCD شما وارد کرده و و آن را بشکند بهتر است به فکر خرید یک تلویزیون جدید باشید ولی پلاسما ها اینگونه نیستند. البته در بعضی مدل های LED وضعیت نسبت به LCD ها بهتر است.

5- کیفیت تصویر:

به طور قطع مهمترین و البته پیچیده ترین فاکتور تصمیم گیری برای اغلب افراد کیفیت تصویر است، اما عوامل بسیاری در آن دخیل هستند: گستره زاویه دید، غلظت بالای رنگ مشکی، روشنایی رنگ سفید، دقت رنگ و تار نشدن تصاویر متحرک.

زاویه دید:

از لحاظ ساختاری عامل اصلی در زاویه دید تکنولوژی به کار رفته در هر نوع تلویزیون است، اما به طور کلی پلاسما ها دارای زاویه دید بسیار وسیع تری نسبت به LED ها هستند به گونه ای که با افزایش زاویه شما با تلویزیون کیفیت تصویر LED ها سریع تر افت می کند.

به شما توصیه میکنیم که به مشخصات اعلام شده از طرف تولید کننده ها توجهی نکنید. امروزه تقریبا تمامی تولید کننده ها ادعا می کنند که LED های آنها زاویه دیدی برابر با 178 درجه دارند. هرچند این ادعا درست است اما کیفیت تصویر در زوایای بالا افت شدیدی میکند. البته ممکن است همه به زاویه دید بالا نیازی نداشته باشند. اگر شما قصد دارید به تنهایی تلویزیون تماشا کنید یا مبلمان شما مستقیما روبروی تلویزیون است زاویه دید LED ها برای شما کافی خواهد بود، اما در صورتی که قصد دارید با جمعی از دوستان خود به تماشای مسابقه فوتبال بنشینید ممکن است تا حدودی شما را ناامید کند.

غلظت رنگ سیاه:

این همان قلمرویی است که تلویزیون های پلاسما در آن یکه تازی می کنند. هنگامی که در تلویزیون های پلاسما برای تولید رنگ مشکی پیکسل خاموش می شود تقریبا هیچ نوری ساطع نمیشود (تنها 0.05 cd/m2) که این عدد در LED ها برابر 0.15 cd/m2 است، اما باز هم مقدار قابل قبولی است. در مورد تلویزیون های LCD ترجیح می دهیم سکوت اختیار کنیم! چرا که رنگ های مشکی بیشتر به خاکستری می مانند تا سیاه.


روشنایی:

هر دو نوع LCD ها (CCFL و LED) روشنایی بسیار بالاتری نسبت به پلاسما ها دارند. در صورتی که قصد استفاده از تلویزیون در یک اتاق با پنجره های زیاد یا زیر نور زیاد لامپ دارید روشنایی های تولید شده توسط LCD ها و LED ها را ترجیح خواهید داد.

محو شدگی تصاویر متحرک:


تارشدگی یا محو شدگی تصاویر متحرک مشکلی است که اغلب در LCD های ارزان قیمت مشاهده می شود. در ویدیوهایی که اشیاء با سرعت زیاد حرکت می کنند (مانند حرکت توپ در مسابقه فوتبال یا حرکت خودرو با سرعت زیاد در فیلم ها) تصویر شی متحرک تا حدودی تار خواهد شد که این مشکل ناشی از نرخ پایین تعویض فریم در هر ثانیه (FPS) است. تلویزیون های پلاسما از این مشکل عاری هستند هر چند که در مدل های جدیدتر و گرانتر LCD ها و LED ها پیشرفت های خوبی به دست آمده است اما در اغلب مواقع مشکل حادی به حساب نمی آید.


نکته ای که در اینجا باید در مورد پلاسما ها اشاره کنیم، مشکل ماندن شبه تصویر (Burn-in) است. در مدل های قدیمی پلاسما ها در صورتی که یک تصویر (یا لوگو شبکه تلویزیونی) به مدت زیادی روی صفحه باقی می ماند پس از تغییر تصویر، سایه آن تا مدتی روی صفحه دیده می شد و حتی گاهی در صورت طولانی شدن بسیار زیاد زمان منجر به سوختن صفحه می گشت. اما در مدل های امروزی تقریبا این مورد یافت نمی شود و در صورتی که دقت فراوانی به خرج ندهید متوجه این شبه تصویر نخواهید شد.

6- کیفیت صدا:

تمامی تلویزیون های امروزی از کیفیت صدای مطلوبی برای پوشش یک اتاق نشیمن برخوردارند. اما به اغراق فروشنده ها و تولید کننده ها در اینکه فلان مدل بهترین کیفیت صدا را دارا می باشد اعتنا نکنید، چرا که اگر می خواهید بهترین کیفیت صدا را داشته باشید باید یک سینمای خانگی نیز تهیه کنید.

جمع بندی:


هر یک از انواع تلویزیون ها معایب و محاسن خود را دارند و قاعدتاً انتخاب یکی از مدل های مذکور به عنوان برنده ی مطلق امکان پذیر نخواهد بود. اما با توجه به نیاز شما و ویژگی های هر یک از این تلویزیون ها میتوان مناسب ترین گزینه را انتخاب کرد.

LCD ها در حال خروج از بازار هستند و کیفیت تصویر انواع دیگر را ندارند، اما ارزان قیمت ترین مدل ها در بین اندازه های کوچکتر را دارند.

LED ها روشنایی بالایی دارند، مصرف انرژی پایین و طراحی های بسیار زیبا، اما پس از OLED ها گران ترین مدل ها هستند.

Plasma ها غلظت رنگ و کیفیت تصویر بالایی دارند، ارزانتر هستند و سرعت تصویر بالاتری دارند، اما مصرف انرژی بالایی نیز دارند و در محیط های بسیار روشن کمی آزار دهنده خواهند بود.

در نتیجه می توان گفت اگر کیفیت تصویر چندان برای شما مهم نیست و برای مصارف معمولی مانند دوربین های مدار بسته یا استفاده ی اداری قصد خرید تلویزیون ارزان دارید، LCD ها مناسب ترین گزینه خواهند بود. اگر به دنبال استفاده روزمره برای ساعت های زیاد هستید و کیفیت تصویر برای شما مهم است به سراغ LED ها بروید. اما اگر جزو عاشقان سینما هستید و مایل به تماشای فیلم ها با کیفیت بالا و یا تماشای دسته جمعی مسابقات ورزشی هستید حتما نگاهی هم به پلاسماها داشته باشید.


HTC به تقلب در بنچمارک ها اعتراف کرد!

$
0
0
پس از تقلب سامسونگ در نتایج بنچمارک های Note 3 در سال گذشته، این بار نوبت HTC بود که با به عبارتی "تقلب "، نتایج بنچمارک گوشی خود را افزایش دهد. نتایجی که چندان اهمیتی هم در تجربه ی کاربری ندارند.

حال HTC در پیامی به افزایش امتیاز بنچمارک (HTC One (M8 توسط High Performance Mode اعتراف کرده و آن را یک ویژگی برای رسیدن به پرفورمنس بیشتر نامیده است. این ویژگی که فعالیت CPU را در حالت حداکثر خود قرار می دهد، به صورت دستی قابل فعالسازی از Developer Settings است که البته مصرف باتری را زیاد می کند.

اما یک ویژگی، چرا می تواند تقلب باشد؟ پاسخ روشن است، زیرا High Performance Mode زمانی یک ویژگی است که فقطبه طور دستی فعال شود. اما در HTC One M8 به هنگام باز کردن برخی برنامه های بنچمارک، چیپ به صورت خودکار روی High Performance Mode قرار می گیرد!

البته AnTuTu یک سرویس بنچمارک دیگر به نام AnTuTu X نیز دارد که با استفاده از آن، می توان برخی از تقلب ها را دور زد. در زیر می توانید تفاوت نتایج اسمارتفون های مطرح را در 4 AnTuTu و AnTuTu X ببینید. با دقت در نتایج پی به اختلافی بزرگ بین نتایج HCT One M8 خواهید برد.

آفیس موبایل اکنون برای استفاده بر روی اندروید کاملا رایگان است

$
0
0

آفیس موبایل اکنون برای استفاده بر روی اندروید کاملا رایگان است

آفیس موبایل مایکروسافت اکنون برای استفاده بر روی اندروید و آیفون کاملا رایگان است
پس از معرفی مایکروسافت آفیس برای آیپد که بسیاری را مدت ها منتظر نگاه داشته بود، اکنون مایکروسافت آفیس برای موبایل را برای استفاده بر روی گوشی های اندروید و آیفون بطور کلی رایگان نمود تا عرصه را بر رقیبان تنگ تر از پیش کند. سابقا برای هرگونه استفاده ازاپلیکیشن آفیس بر روی اندروید، خریداری اشتراک Office 365 اجباری بوده است.

اکنون همانگونه که در دستگاه های ویندوز فون شاهد آن هستیم، تمامی کاربران گوشی های اندروید و آیفون نیز (در صورت مصرف کننده ی خانگی و غیرتجاری بودن) می توانند بصورت کاملا رایگان و بدون نیاز به خرید اشتراک آفیس 365 نسبت به مشاهده و ویرایش اسناد آفیس مایکروسافت اقدام کنند. این اپلیکیشن در حقیقت از منظر مایکروسافت نقش تشویق کننده برای استفاده از نسخه ی دسکتاپ و آیپد دارد که در آن ها کاربر ملزم به پرداخت حق اشتراک کامل خواهد بود.

در هر صورت این اتفاق خبر خوشی برای کاربران این سرویس محبوب خواهد بود که از این پس می توانند به رایگان و در حال حرکت نسبت به مشاهده و ویرایش اسناد خود اقدام کنند. این نسخه هم اکنون وارد فروشگاه پلی استور گوگل و نیز اپ استور اپل شده و با دریافت نسخه ی جدید دیگر نیازی به وارد نمودن اشتراک آفیس 365 نخواهد بود.

خانه‌ تکاني تکنولوژيک در آستانه سال نو

$
0
0

خانه تکاني تکنولوژيک در آستانه سال نو

پبشنهاد ما اين است که در آستانه سال جديد، فهرستي از تکنولوژي هايي که مي خواهيد در سال جديد به خدمت بگيريد آماده کنيد تا به کمک اين فناوري هاي جديد هم در وقت صرفه جويي کنيد و هم از امکانات بي شمار علمي و اجتماعي آنها بهره بگيريد.
سپید:حالا که طبيعت چهره خود را نو مي کند، بد نيست ما هم به جاي اينکه تعداد بهار هاي گذشته عمرمان را بشماريم، حال خود را به زمان حال تحويل کنيم تا مشمول احسن الحال باشيم. از قديم گفته اند زمستان مي گذرد و روسياهي به تکنولوژي هاي زغال سنگي مي ماند...

پبشنهاد ما اين است که در آستانه سال جديد، فهرستي از تکنولوژي هايي که مي خواهيد در سال جديد به خدمت بگيريد آماده کنيد تا به کمک اين فناوري هاي جديد هم در وقت صرفه جويي کنيد و هم از امکانات بي شمار علمي و اجتماعي آنها بهره بگيريد.

براي کمک به ايده سازي شما در تکميل اين فهرست، شايد بد نباشد به گزينه هاي زير هم نظري داشته باشيد:

اينترنت خط همراه خود را فعال کنيد

اين روزها بيشتر افراد يک تلفن همراه با قابليت اتصال به شبکه اينترنت دارند. بسته هاي اينترنتي يک ماهه با قيمت هاي 5 و 10 هزارتوماني هم توسط تمام اپراتورهاي تلفن همراه کشورمان ارائه مي شوند. شايد در نظر اول هزينه 10 هزارتومان براي يک ماه کمي زياد به نظر برسد، اما با استفاده از امکانات مختلف گوشي خود خواهيد ديد که تا چه حد در هزينه ها و وقتتان صرفه جويي شده است. براي اطلاع از نحوه فعال کردن بسته هاي اينترنتي و گزينه هاي مختلف موجود براي اپراتورهاي تلفن همراه مي توانيد به دفاتر ارتباطي مراجعه کنيد.


به جاي اس ام اس از ايميل استفاده کنيد


حالا که بسته اينترنتي همراهتان را فعال کرده ايد، نه تنها مي توانيد با استفاده از آن از ديگر امکانات اينترنتي گوشي تان استفاده کنيد، بلکه مي توانيد به جاي صرف هزينه براي فرستادن اس ام اس، پيغام هايتان را از طريق ايميل به دوستان و همکاران خود بفرستيد. مي توانيد فهرست هايي در ايميلتان درست کنيد و پيغام هاي خاص (مثلا تبريک به مناسبت عيد نوروز) را با چند ضربه روي صفحه تلفن همراه خود به تمام دوستان ارسال کنيد. اگر دوستانتان هم از چنين روشي استفاده کنند، نتيجه خيلي بهتر هم خواهد شد. (ناگفته نماند که مي توانيد از اپليکيشن هاي جديد پيام رساني هم به جاي پيامک يا حتي تماس تلفني استفاده و بيشتر در هزينه هايتان صرفه جويي کنيد)

از فيدريدرها استفاده کنيد


قبلا هم در مورد فيدريدرها نوشته ايم. با فيدريدرها مي توانيد به راحتي مطالب ده ها سايت مورد علاقه تان را يکجا و با سرعت بالاتري ببينيد. کار با فيدريدرها هم بسيار ساده است. براي کسب اطلاعات بيشتر در مورد فيد مي توانيد به اين آدرس مراجعه کنيد:

medapple.com/6629 و براي آشنايي با فيدريدرها به آدرس medapple.com/13320 برويد.


از کتاب هاي صوتي لذت ببريد


وقتي در ترافيک گير افتاده ايد يا وقتي در سميناري کسل کننده هستيد شايد بد نباشد از وقت خود استفاده بهتري بکنيد. اگر فايل صوتي کتاب هاي مورد علاقه تان را داشته باشيد مي توانيد آنها را در سيستم صوتي ماشينتان گوش کنيد يا با انتقال فايل ها به تلفن همراه و دستگاه پخش صوت همراه خود، آنها را از طريق هدفون گوش کنيد. براي دريافت کتاب هاي صوتي رايگان فارسي مي توانيد به آدرس هاي زير مراجعه کنيد:

audiolib.ir يا audiobook.ketabline.com

با جستجوي عبارت >يا audio books مي توانيد به ده ها سايت ديگر در اين زمينه دسترسي پيدا کنيد.


خود را به دانلودهاي رايگان مهمان کنيد

بد نيست بعضي نرم افزارهاي رايانه يا تلفن همراه خود را هم در سال جديد به روز کنيد. براي دريافت نرم افزارهاي رايگان بهتر است به آدرس سايت رسمي آن نرم افزارها مراجعه کنيد. اگر به عنوان مثال آدرس سايت رسمي مرورگر اينترنتي فايرفاکس (جايگزيني براي اينترنت اکسپلورر) را نمي دانيد، مي توانيد به ويکي پديا wikipeida.org و در کادر جستجو نام firefox را تايپ کنيد. مقاله فايرفاکس براي شما باز مي شود. پايين مقاله در قسمت external links لينک official website را پيدا و کليک کنيد تا به صفحه رسمي فايرفاکس راهنمايي شويد. اگر املاي انگليسي نرم افزار را نمي دانيد، مي توانيد نام فارسي آن را در ويکي پدياي فارسي fa.wikipedia.org جستجو و در قسمت پيوند به بيرون، صفحه رسمي و اصلي نرم افزار مورد نظرتان را پيدا کنيد.


اگر نرم افزار خاصي مدنظر نداريد و مي خواهيد گزينه هاي متنوعي از نرم افزارهاي مختلف را ببينيد و از بين آنها انتخاب کنيد مي توانيد به آدرس هاي mihandownload.com و freedownload.ir و softgozar.com مراجعه کنيد.

براي دريافت لينک دانلود رايگان نرم افزارهاي پزشکي هم مي توانيد به آدرس medapple.com/apps برويد. سايت ديجي مد digimed.ir هم مجموعه خوبي از کتاب هاي پزشکي را براي پزشکان ايراني جمع کرده است.

نظرتان را با ديگران به اشتراک بگذاريد


اگر تابه حال وارد عرصه توليد محتوا در وب نشده ايد، شايد بد نباشد در سال جديد اين کار را بکنيد. با توجه به سليقه تان مي توانيد يک سايت براي خودتان دست و پا کنيد، وبلاگ بنويسيد يا در شبکه هاي اجتماعي مشارکت داشته باشيد..

راهنمای خرید تلویزیون: LCD، LED یا Plasma؟

$
0
0

راهنمای خرید تلویزیون: LCD، LED یا Plasma؟

هنگام خرید یک تلویزیون جدید ملاک های فراوانی برای انتخاب وجود دارد که مهمترین آن ها نوع صفحه نمایش است.

انتخاب هر محصول میزان حساسیت متفاوتی برای خریدار آن ایجاد خواهد کرده و هر چه کالا بیشتر به سمت لوکس بودن پیش رود بر حساسیت خریدار افزوده خواهد شد. بطور مثال شما برای خرید شیر یا تخم مرغ مطمئناً آن قدر تامل و موشکافی نخواهید داشت که برای خرید یک گوشی تلفن همراه یا تلویزیون خواهید کرد. برای خرید تلویزیون فاکتورهای بسیاری وجود دارند که بدون داشتن اطلاعات کافی، انتخاب مناسب ترین گزینه از میان انبوهی از مدل های مختلف امروزی تا حدودی دشوار خواهد بود. پس اگر به دنبال انتخاب بهترین تلویزیون هستید در ادامه با ما همراه باشید:

راهنمای خرید تلویزیون: LCD، LED یا Plasma؟

هنگام خرید یک تلویزیون جدید ملاک های فراوانی برای انتخاب وجود دارد که مهمترین آن ها نوع صفحه نمایش است.

گراف مدیا :انتخاب هر محصول میزان حساسیت متفاوتی برای خریدار آن ایجاد خواهد کرده و هر چه کالا بیشتر به سمت لوکس بودن پیش رود بر حساسیت خریدار افزوده خواهد شد. بطور مثال شما برای خرید شیر یا تخم مرغ مطمئناً آن قدر تامل و موشکافی نخواهید داشت که برای خرید یک گوشی تلفن همراه یا تلویزیون خواهید کرد. برای خرید تلویزیون فاکتورهای بسیاری وجود دارند که بدون داشتن اطلاعات کافی، انتخاب مناسب ترین گزینه از میان انبوهی از مدل های مختلف امروزی تا حدودی دشوار خواهد بود. پس اگر به دنبال انتخاب بهترین تلویزیون هستید در ادامه با ما همراه باشید:

هنگام خرید یک تلویزیون جدید (که امروزه با نام های HDTV و یا UHDTV, 4K شناخته می شود) ملاک های فراوانی برای انتخاب وجود دارد که مهمترین آن ها نوع صفحه نمایش است. امروزه در حالیکه تلویزیون های CRT رو به انقراض هستند و دوران تلویزیون های عظیم الجثه پروجکشن به پایان رسیده است، بازار HDTV ها 4 نوع از تلویزیون ها را به شما پیشنهاد می کند:

الف. پلاسماها

ب. تلویزیون های LCD با نور پس زمینه CCFL

ج. تلویزیون های LCD با نور پس زمینه LED (که امروزه به اختصار با نام LED شناخته میشوند)

د. تلویزیون های OLED

در ادامه متن تلویزیون های LCD با نور پس زمینه LED را به اختصار LED خواهیم نامید.

اما با توجه به قیمت بسیار بالای OLED ها و تکنولوژی قدیمی LCD ها رقابت اصلی امروزه میان پلاسما ها و LED هاست، پس OLED ها را فاکتور گرفته و برای آن دسته از افرادی که از نظر بودجه مشکلی نداشته اما فرصت کافی برای مطالعه این مقاله ندارند پیشنهاد میکنیم همین الان به سراغ OLED ها بروند! در غیر این صورت ادامه مقاله را بخوانید:

1- چگونه کار می کنند؟

توضیح کامل در خصوص چگونگی کارکرد هر یک از این سیستم ها خود بحثی مفصل می طلبد. اما به طور اجمالی می توان گفت تلویزیون های LCD از کریستال مایع برای نمایش تصویر و نور پس زمینه CCFL (فلوئورسنت کاتد سرد) استفاده می کنند. تلویزیون های LED در واقع همان سیستم LCD هستند که برای نور دهی از نور پس زمینه LED استفاده می کنند. پلاسما ها نیز برای ایجاد تصاویر از عنصر فسفر و گاز پلاسمای سرد استفاده می کنند که نور خود را نیز تأمین می کنند، در نتیجه نیازی به نور پس زمینه ندارند.

2- قیمت:

در لحظه نگارش این مقاله، با ذکر این نکته که به دلیل فناوری خاص پلاسماها اندازه آن ها از 40 اینچ شروع می شود، ارزانترین تلویزیون های 32 اینچ LED قیمتی در حدود 1 میلیون و دویست هزار تومان داشته و ارزانترین تلویزیون های پلاسما نیز قیمتی در حدود 1 میلیون و چهارصد هزار تومان دارند. و البته این نکته را نیز در نظر داشته باشید: تماشای فیلم ها در صفحه های بزرگتر لذتی به مراتب بالاتر خواهد داشت! این تجربه ای ثابت شده است و بسیاری از افراد پس از تماشای فیلم با یک تلویزیون بزرگتر افسوس میخورند که چرا هنگام خرید به این اندازه کوچک بسنده کرده اند! (ابعاد صفحه تلویزیون های 42 اینچ در حدود 72 درصد بزرگتر از 32 اینچ ها می باشد.)


3- مصرف انرژی:

تلویزیون های پلاسما به وضوح مصرف انرژی بیشتری نسبت به LCD ها و LED ها داشته و LED ها کمترین مصرف را دارند.



هر چند در مدل های جدید پلاسماها تلاش خوبی برای کاهش مصرف انرژی، گاه تا 50%، صورت گرفته است.

جدول زیر دربردارنده میانگین مصرف انرژی این 3 نوع می باشد:



4- ضخامت، وزن و مقاومت:

ضخامت میانگین LED ها در حدود 4/5 سانتی متر می باشد. وضعیت پلاسما ها نیز چندان بد نیست، میانگین ضخامت آنها در حدود 6/3 سانتی متر است. بازنده این قسمت LCD ها با میانگین ضخامتی برابر 9/1 سانتی متر هستند. هرچند ممکن است برای بسیاری ضخامت تلویزیون فاکتور بسیار مهمی برای تصمیم گیری نباشد، چرا که معمولا برای تماشای تلویزیون روبروی آن می نشینید نه در کناره های آن! هر چند در صورتی که قصد خرید یک LED دارید ضخامت کم می تواند از لحاظ زیبایی یک امتیاز برای شما تلقی شود.

از لحاظ وزن LED ها سبک ترین بوده و پلاسما ها نسبت به دو مدل دیگر سنگین تر هستند، چرا که از دو لایه شیشه تشکیل شده و برای تحمل فشار گاز درون باید از مقاومت بالایی برخوردار باشند. البته این امر موجب یک برتری بزرگ برای پلاسماها شده است و آن مقاومت بالا در برابر ضربه است. فرزند کوچک و البته بازیگوش دارید؟ این هشدار را جدی بگیرید؛ اگر ضربه ای به صفحه LCD شما وارد کرده و و آن را بشکند بهتر است به فکر خرید یک تلویزیون جدید باشید ولی پلاسما ها اینگونه نیستند. البته در بعضی مدل های LED وضعیت نسبت به LCD ها بهتر است.

5- کیفیت تصویر:

به طور قطع مهمترین و البته پیچیده ترین فاکتور تصمیم گیری برای اغلب افراد کیفیت تصویر است، اما عوامل بسیاری در آن دخیل هستند: گستره زاویه دید، غلظت بالای رنگ مشکی، روشنایی رنگ سفید، دقت رنگ و تار نشدن تصاویر متحرک.

زاویه دید:

از لحاظ ساختاری عامل اصلی در زاویه دید تکنولوژی به کار رفته در هر نوع تلویزیون است، اما به طور کلی پلاسما ها دارای زاویه دید بسیار وسیع تری نسبت به LED ها هستند به گونه ای که با افزایش زاویه شما با تلویزیون کیفیت تصویر LED ها سریع تر افت می کند.

به شما توصیه میکنیم که به مشخصات اعلام شده از طرف تولید کننده ها توجهی نکنید. امروزه تقریبا تمامی تولید کننده ها ادعا می کنند که LED های آنها زاویه دیدی برابر با 178 درجه دارند. هرچند این ادعا درست است اما کیفیت تصویر در زوایای بالا افت شدیدی میکند. البته ممکن است همه به زاویه دید بالا نیازی نداشته باشند. اگر شما قصد دارید به تنهایی تلویزیون تماشا کنید یا مبلمان شما مستقیما روبروی تلویزیون است زاویه دید LED ها برای شما کافی خواهد بود، اما در صورتی که قصد دارید با جمعی از دوستان خود به تماشای مسابقه فوتبال بنشینید ممکن است تا حدودی شما را ناامید کند.

غلظت رنگ سیاه:

این همان قلمرویی است که تلویزیون های پلاسما در آن یکه تازی می کنند. هنگامی که در تلویزیون های پلاسما برای تولید رنگ مشکی پیکسل خاموش می شود تقریبا هیچ نوری ساطع نمیشود (تنها 0.05 cd/m2) که این عدد در LED ها برابر 0.15 cd/m2 است، اما باز هم مقدار قابل قبولی است. در مورد تلویزیون های LCD ترجیح می دهیم سکوت اختیار کنیم! چرا که رنگ های مشکی بیشتر به خاکستری می مانند تا سیاه.


روشنایی:

هر دو نوع LCD ها (CCFL و LED) روشنایی بسیار بالاتری نسبت به پلاسما ها دارند. در صورتی که قصد استفاده از تلویزیون در یک اتاق با پنجره های زیاد یا زیر نور زیاد لامپ دارید روشنایی های تولید شده توسط LCD ها و LED ها را ترجیح خواهید داد.

محو شدگی تصاویر متحرک:


تارشدگی یا محو شدگی تصاویر متحرک مشکلی است که اغلب در LCD های ارزان قیمت مشاهده می شود. در ویدیوهایی که اشیاء با سرعت زیاد حرکت می کنند (مانند حرکت توپ در مسابقه فوتبال یا حرکت خودرو با سرعت زیاد در فیلم ها) تصویر شی متحرک تا حدودی تار خواهد شد که این مشکل ناشی از نرخ پایین تعویض فریم در هر ثانیه (FPS) است. تلویزیون های پلاسما از این مشکل عاری هستند هر چند که در مدل های جدیدتر و گرانتر LCD ها و LED ها پیشرفت های خوبی به دست آمده است اما در اغلب مواقع مشکل حادی به حساب نمی آید.


نکته ای که در اینجا باید در مورد پلاسما ها اشاره کنیم، مشکل ماندن شبه تصویر (Burn-in) است. در مدل های قدیمی پلاسما ها در صورتی که یک تصویر (یا لوگو شبکه تلویزیونی) به مدت زیادی روی صفحه باقی می ماند پس از تغییر تصویر، سایه آن تا مدتی روی صفحه دیده می شد و حتی گاهی در صورت طولانی شدن بسیار زیاد زمان منجر به سوختن صفحه می گشت. اما در مدل های امروزی تقریبا این مورد یافت نمی شود و در صورتی که دقت فراوانی به خرج ندهید متوجه این شبه تصویر نخواهید شد.

6- کیفیت صدا:

تمامی تلویزیون های امروزی از کیفیت صدای مطلوبی برای پوشش یک اتاق نشیمن برخوردارند. اما به اغراق فروشنده ها و تولید کننده ها در اینکه فلان مدل بهترین کیفیت صدا را دارا می باشد اعتنا نکنید، چرا که اگر می خواهید بهترین کیفیت صدا را داشته باشید باید یک سینمای خانگی نیز تهیه کنید.

جمع بندی:


هر یک از انواع تلویزیون ها معایب و محاسن خود را دارند و قاعدتاً انتخاب یکی از مدل های مذکور به عنوان برنده ی مطلق امکان پذیر نخواهد بود. اما با توجه به نیاز شما و ویژگی های هر یک از این تلویزیون ها میتوان مناسب ترین گزینه را انتخاب کرد.

LCD ها در حال خروج از بازار هستند و کیفیت تصویر انواع دیگر را ندارند، اما ارزان قیمت ترین مدل ها در بین اندازه های کوچکتر را دارند.

LED ها روشنایی بالایی دارند، مصرف انرژی پایین و طراحی های بسیار زیبا، اما پس از OLED ها گران ترین مدل ها هستند.

Plasma ها غلظت رنگ و کیفیت تصویر بالایی دارند، ارزانتر هستند و سرعت تصویر بالاتری دارند، اما مصرف انرژی بالایی نیز دارند و در محیط های بسیار روشن کمی آزار دهنده خواهند بود.

در نتیجه می توان گفت اگر کیفیت تصویر چندان برای شما مهم نیست و برای مصارف معمولی مانند دوربین های مدار بسته یا استفاده ی اداری قصد خرید تلویزیون ارزان دارید، LCD ها مناسب ترین گزینه خواهند بود. اگر به دنبال استفاده روزمره برای ساعت های زیاد هستید و کیفیت تصویر برای شما مهم است به سراغ LED ها بروید. اما اگر جزو عاشقان سینما هستید و مایل به تماشای فیلم ها با کیفیت بالا و یا تماشای دسته جمعی مسابقات ورزشی هستید حتما نگاهی هم به پلاسماها داشته باشید.

HTC به تقلب در بنچمارک ها اعتراف کرد!

$
0
0
پس از تقلب سامسونگ در نتایج بنچمارک های Note 3 در سال گذشته، این بار نوبت HTC بود که با به عبارتی "تقلب "، نتایج بنچمارک گوشی خود را افزایش دهد. نتایجی که چندان اهمیتی هم در تجربه ی کاربری ندارند.

حال HTC در پیامی به افزایش امتیاز بنچمارک (HTC One (M8 توسط High Performance Mode اعتراف کرده و آن را یک ویژگی برای رسیدن به پرفورمنس بیشتر نامیده است. این ویژگی که فعالیت CPU را در حالت حداکثر خود قرار می دهد، به صورت دستی قابل فعالسازی از Developer Settings است که البته مصرف باتری را زیاد می کند.

اما یک ویژگی، چرا می تواند تقلب باشد؟ پاسخ روشن است، زیرا High Performance Mode زمانی یک ویژگی است که فقطبه طور دستی فعال شود. اما در HTC One M8 به هنگام باز کردن برخی برنامه های بنچمارک، چیپ به صورت خودکار روی High Performance Mode قرار می گیرد!

البته AnTuTu یک سرویس بنچمارک دیگر به نام AnTuTu X نیز دارد که با استفاده از آن، می توان برخی از تقلب ها را دور زد. در زیر می توانید تفاوت نتایج اسمارتفون های مطرح را در 4 AnTuTu و AnTuTu X ببینید. با دقت در نتایج پی به اختلافی بزرگ بین نتایج HCT One M8 خواهید برد.

آفیس موبایل اکنون برای استفاده بر روی اندروید کاملا رایگان است

$
0
0

آفیس موبایل اکنون برای استفاده بر روی اندروید کاملا رایگان است

آفیس موبایل مایکروسافت اکنون برای استفاده بر روی اندروید و آیفون کاملا رایگان است
پس از معرفی مایکروسافت آفیس برای آیپد که بسیاری را مدت ها منتظر نگاه داشته بود، اکنون مایکروسافت آفیس برای موبایل را برای استفاده بر روی گوشی های اندروید و آیفون بطور کلی رایگان نمود تا عرصه را بر رقیبان تنگ تر از پیش کند. سابقا برای هرگونه استفاده ازاپلیکیشن آفیس بر روی اندروید، خریداری اشتراک Office 365 اجباری بوده است.

اکنون همانگونه که در دستگاه های ویندوز فون شاهد آن هستیم، تمامی کاربران گوشی های اندروید و آیفون نیز (در صورت مصرف کننده ی خانگی و غیرتجاری بودن) می توانند بصورت کاملا رایگان و بدون نیاز به خرید اشتراک آفیس 365 نسبت به مشاهده و ویرایش اسناد آفیس مایکروسافت اقدام کنند. این اپلیکیشن در حقیقت از منظر مایکروسافت نقش تشویق کننده برای استفاده از نسخه ی دسکتاپ و آیپد دارد که در آن ها کاربر ملزم به پرداخت حق اشتراک کامل خواهد بود.

در هر صورت این اتفاق خبر خوشی برای کاربران این سرویس محبوب خواهد بود که از این پس می توانند به رایگان و در حال حرکت نسبت به مشاهده و ویرایش اسناد خود اقدام کنند. این نسخه هم اکنون وارد فروشگاه پلی استور گوگل و نیز اپ استور اپل شده و با دریافت نسخه ی جدید دیگر نیازی به وارد نمودن اشتراک آفیس 365 نخواهد بود.

سونی از کاغذ دیجیتالی ۱۳ اینچی خود با قیمت ۱٫۱۰۰ دلار رونمایی کرد

$
0
0
با وجود توسعه صفحه نمایش های مجهز به فناوری E Ink (جوهر الکترونیکی) هنوز هم کاغذهای دیجیتالی جایگزین کاغذهای سنتی نشده اند. حال سونی در تلاش اخیر خود یک ابزار به نام Digital Paper را با صفحه نمایش ۱۳.۳ اینچ معرفی کرده است تا در مصارف آموزشی یا حرفه ای مورد استفاده قرار گیرد.

فناوری E Ink باعث می شود تا کاغذ دیجیتالی سونی، چشم انسان را در استفاده طولانی مدت آزار ندهد و از طرفی طول عمر باتری را نیز به چند روز افزایش دهد. اما قیمت ۱۱۰۰ دلاری این محصول آنقدر گران است که تهیه آن برای اغلب مردم مشکل شود.

این محصول برای یادداشت برداری، مطالعه کتاب و متون مختلف فوق العاده است.

2blue image

کاغذ دیجیتالی سونی مجهز به صفحه نمایش ۱۳.۳ اینچ با رزولوشن ۱۲۰۰ در ۱۶۰۰ پیکسل است و تنها ۳۵۷ گرم وزن دارد. صفحه نمایش تک رنگ این محصول قادر به نمایش رنگ خاکستری تا ۱۶ سطح مختلف است و از قابلیت لمسی و قلم دیجیتال پشتیبانی می کند. از آنجایی که در صفحه نمایش های مجهز به فناوری E-Ink برخلاف نمایشگرهای LCD، نور پس زمینه وجود ندارد، مصرف انرژی در آن ها بسیار پایین است. صفحه لمسی به کاربر کمک می کند تا به راحتی بین صفحات مختلف حرکت کند، برروی بخشی از صفحه بزرگنمایی داشته باشد و به سادگی و همچون تبلت ها نسبت به کنترل دستگاه اقدام کند.

سونی طول عمر باتری کاغذ دیجیتالی خود را سه هفته اعلام نموده است. کاربر می تواند از طریق درگاه USB یا ورودی پاور نسبت به شارژ این دستگاه اقدام کند. کاغذ دیجیتالی سونی از حافظه ذخیره سازی ۴ گیگابایت و درگاه میکرو SD پشتیبانی می کند. همچنین امکان اتصال کاغذ دیجیتالی به شبکه از طریق وای- فای وجود دارد.


مدیرعامل مایکروسافت از موفقیت زودهنگام آفیس برای آیپد می‌گوید

$
0
0
Office for iPadساتایا نادلا، مدیرعامل جدید مایکروسافت که یکی از گام های بزرگ این شرکت را روز گذشته برداشت و آفیس را برای آیپد عرضه نمود، امروز در توییتر خود به قرار گرفتن چهار نرم افزار جدید این شرکت در لیست برترین های اپ استور اشاره کرد و از آن به عنوان موفقیت زودهنگام یاد کرد.

نرم افزارهای ورد، اکسل، پاورپوینت و وان نوت مایکروسافت در لیست برترین >قرار گرفته اند. مدیرعامل مایکروسافت از این موضوع به عنوان موفقیت زود هنگام مجموعه آفیس آیپد یاد کرده است.

مجموعه نرم افزاری آفیس برای آیپد به صورت پیش فرض مجانی است، اما از طریق آن تنها می توان اسناد ساخته شده با آفیس را مشاهده کرد و امکان ساخت و ویرایش اسناد وجود ندارد مگر آنکه اشتراک ماهیانه یا سالانه آفیس ۳۶۵ را تهیه کنید. این بدین معنا است که درست است که کاربران آیپد نسبت به دریافت نسخه مجانی آفیس اقدام کرده اند اما هنوز مشخص نیست که آیا آن ها عضو آفیس ۳۶۵ نیز شده اند یا خیر.

روزی که آفیس برای آیپد عرضه شد، مدیرعامل اپل، تیم کوک طی یک پست در توییتر، ساتایا نادلا را مخاطب قرار داد و به او خوش آمد گفت و متقابلا نادلا نیز از تیم کوک تشکر کرد. شاید این بدین معنا باشد که با تغییر مدیریت در مایکروسافت ارتباط بین دو رقیب قدیمی یعنی اپل و مایکروسافت بهتر از پیش شود.

حال باید منتظر ماند و دید چه تعداد از کاربرانی که نسبت به دانلود نرم افزار مجانی آفیس در آیپد اقدام کرده اند مایل به خرید آفیس ۳۶۵ نیز خواهند بود.

نتیجه عجیب تازه‌ترین تحقیقات: اندروید از iOS پایدارتر است

$
0
0
نتیجه عجیب تازه ترین تحقیقات: اندروید از  iOS پایدارتر است
مطمئنا یکی از مفاهیم اساسی و جا افتاده میان کاربران تلفن های هوشمند و به طور کلی ابزار های قابل حمل، پایداری بی بدیل iOS است، در حالی که برخی اندروید را به دلیل مشکلات موجود از قبیل کرش های فراوان، نامناسب و کند عنوان می کنند، اما براساس تحقیقات انجام شده توسطCrittercism، آمار و ارقام جدید این نظریه ی قدیمی را نفی می کند.

این تحقیق توسط Crittercism به انجام رسیده است که براساس آن در هر ثانیه 30,000 درخواست برای بیش از یک میلیارد کاربر تلفن هوشمند ارسال شده است. در این تحقیق فاکتورهایی چون پاسخ اپلیکیشن و زمان کارکرد صحیح اپلیکیشن محاسبه شده است. براساس نتایج به دست آمده، iOS 6 با آمار 2.5 درصدی کرش، لقب کرشی ترین نسخه ی iOS را به خود اختصاص داده است. iOS 7 با 2.1 درصد و iOS 7.1 با کسب 1.6 درصد کرش، رتبه های بعدی را به خود اختصاص داده اند که نشان از بهبود عملکرد سیستم عامل اپل در مورد پایداری سیستم عامل دارد. اما در این آزمایشات ظاهرا اندروید بسیار بهتر عمل کرده و آمار بسیار خوبی را جای گذاشته است، بطوریکه اندروید نان زنجبیلی با 1.7 درصد کرش، کمی بدتر از iOS 7.1 عمل کرده است. نکته ی جالب توجه مربوط به نسخه های بالای اندروید 4.0 است که بالاترین نرخ کرش در مجموع نسخه های موجود 0.7 بوده است. این رقم بدین معنا است که اندروید بسیار کمتر از آخرین نسخه ی iOS کرش می کند.

براساس باورهای موجود در هر دو اکوسیستم اندروید و iOS، تبلت ها آمار کرش بالاتری نسبت به تلفن های هوشمند دارند، اما براساس اطلاعات به دست آمده، اندروید برای بهینه سازی و کاهش میزان کرش در تبلت ها شانس بیشتری دارد، چراکه توسعه دهندگان اپلیکیشن های اندروید هنوز شمار بالایی از اپلیکیشن های خود را برای اجرای بهتر در تبلت های اندرویدی بهینه سازی نکرده اند. در مورد میزان کرش به تفکیک برند های سازنده ی تلفن های هوشمند و تبلت ها نیز، سامسونگ کمترین آمار را در اکوسیستم اندروید در اختیار دارد! در مورد iOS نیز نکته ی جالب در مورد بالا بودن تعداد کرش های آیفون 5S در مقایسه با آیفون 5 است.

این تحقیق میزان دسترسی هر اپلیکیشن به سرویس های ذخیره ی ابری را نیز محاسبه کرده است که این محاسبه شامل تاخیر مورد نظر برای دسترسی به سرویس ابری و همچنین میزان خطای حاصل از عدم دسترسی نیز می شود. کاربران تلفن های هوشمند در کشور کانادا، ژاپن و ایالات متحده کوتاه ترین تاخیر را برای دستیابی به سرویس های ابری دارند. Google Analytics هم کمترین درصد خطای حاصل را با ثبت رکورد 0.1 درصدی به خود اختصاص داده است. برای مثال سرویس هایی چون یوتیوب، توییتر با 1.2 درصد و فیس بوک نیز با 2.5 درصد جایگاه های بعدی را به خود اختصاص داده اند. اپلیکیشن هایی با محتوای گرافیکی و همچنین بازی ها بیشترین آمار کرش را به خود اختصاص داده اند. اپلیکیشن های مربوط به حوزه ی تجارت الکترونیک نیز به دلیل حساس بودن زمینه ی کاری، درصد کرش پایینی دارند.

آغاز پروژه‎ی رساندن اینترنت به همه زمین با پهپاد و ماهواره!

$
0
0
خبرسازی های فیس بوک پایان ناپذیر است. این کمپانی حالا از رویایی بزرگ پرده برداشته و می گوید قصد دارد با استفاده از هواپیماهای بدون سرنشین٬ ماهواره ها و لیزر همه ساکنان کره زمین را به اینترنت متصل کند.

اگرچه جمعیت آنلاین جهان چندی است که از مرز دو میلیارد نفر گذشته٬ اما همچنان دو سوم از ساکنان زمین به اینترنت دسترسی ندارند. اتصال محرومان از اینترنت به دنیای آنلاین٬ یکی از مهم ترین رویاهای مارک زاکربرگ٬ بنیان گذار بلندپرواز فیس بوک است.

فیس بوک جمعه (۸ فروردین٬ ۲۸ مارس) از تاسیس یک مرکز پژوهشی در دل این کمپانی عظیم خبر داد که ماموریت اش یافتن راه هایی نوین برای رساندن اینترنت به کسانی است که به آن دسترسی ندارند؛ تحولی مهم در تکامل فیس بوک که نویددهنده آینده ای متفاوت و هیجان انگیز برای دنیاست.

این لابراتوار پژوهشی که Connectivity Lab نام گرفته٬ ماموریت اش تامین اینترنت ارزان و دسترسی حداقلی به دنیای آنلاین برای همه ساکنان زمین است.

پژوهشگران و متخصصان هوا و فضا و فن آوری های ارتباطی در این مرکز قرار است مشغول توسعه تکنولوژی های جدیدی شوند که با بهره گیری از هواپیماهای بدون سرنشین (پهپادها)٬ ماهواره ها و لیزر می توانند دامنه نفوذ اینترنت در جهان را گسترش دهند و آن را به دورترین نقاط این کره خاکی هم برسانند.

مارک زاکربرگ در یک پست فیس بوکی درباره تاسیس این مرکز پژوهشی٬ گفته >

آن طور که در ویدئوی مرتبط با این پروژه آمده٬ یکی از این روش ها٬ استفاده از پهپادهایی است که با انرژی خورشیدی به حرکت درمی آیند و در ارتفاع ۱۶ هزار پایی پرواز می کنند.

متحول کردن عملکرد ماهواره ها و ارتباط لیزری میان آنها برای بهینه سازی دسترسی به اینترنت از دیگر مسائلی است که متخصصان در این مرکز در دست پژوهش دارند. متخصصانی از ناسا هم فیس بوک را در پی گیری اهداف بلندش در این پروژه یاری خواهند کرد.

آن طور که مارک زاکربرگ می گوید٬ هدف این پروژه >و البته فیس بوک در این زمینه پیشرفت های خوبی هم داشته است.

زاکربرگ گفته >

کاربران اینترنت در این کشورها از دیتای موبایل خدمات دهندگانی استفاده می کنند که فیس بوک از هم پیمانان آنهاست. تا کنون ۳ میلیون نفر با بهره گیری از این روش های نوین به اینترنت متصل شده اند.

او تاکید کرده که پیش برد چنین پروژه ای در مقیاسی به بزرگی زمین٬ نیازمند اختراع تکنولوژی های جدید هم هست و این همان وظیفه ای است که بر دوش Connectivity Lab قرار داده شده: >

این پروژه هیجان انگیز و معطوف به آینده٬ بخشی از پروژه بزرگ تر Internet.org است که بنیان گذار فیس بوک سال گذشته با همکاری کمپانی های بزرگ تکنولوژیک جهان راه اندازی کرده است.

پیش تر گوگل هم اعلام کرده بود که می خواهد در پروژه موسوم به Loon با بهره گیری از بالن ها امکان دسترسی ساکنان مناطق دورافتاده به اینترنت را فراهم کند٬ اما آنچه فیس بوک در سر دارد و در دست انجام٬ معادلات این بخش از رقابت های بی پایان میان کمپانی های تکنولوژیک را یک سره زیر و زبر خواهد کرد.

همراه اول و ایرانسل در نیمه دوم ۹۳ شبکه 3G راه‌اندازی می‌کنند

$
0
0

همراه اول و ایرانسل در نیمه دوم ۹۳ شبکه 3G راه اندازی می کنند

3G BTSوزیر ارتباطات و فن آوری اطلاعات از اجرای طرح موبایل نسل سوم در نیمه دوم سال 93 خبر داد. محمود واعظی در حاشیه نخستین جلسه هیأت دولت در سال جدید اعلام نموده که در نیمه دوم سال 93 موبایل نسل 3 را در اختیار مردم قرار می دهیم.

محمود واعظی اظهار کرد:

در پایان مردادماه زمان انحصاری رایتل تمام می شود و از اول شهریور پروانه جدیدی برای اپراتورها صادر می کنیم تا با هماهنگی لازم اوایل نیمه دوم سال 93 بتوانیم موبایل نسل 3 (3G) را که کارایی بسیار بالایی دارد در اختیار مردم قرار دهیم.

محمود واعظی، وزیر ارتباطات و فن آوری اطلاعات کشور

وی همچنین از اجرای شبکه ملی اطلاعات خبر داد و گفت:

اجرای شبکه ملی اطلاعات برنامه ای دو ساله است که در سال اول آن بنا بر آن است که در تعدادی از شهرهای بزرگ شبکه ملی اطلاعات اجرایی شود تا مردم اینترنت پرسرعت با پهنای وسیع را در اختیار داشته باشند.

محمود واعظی، وزیر ارتباطات و فن آوری اطلاعات کشور

اگر اپراتورهای قدرتمندی همچون ایرانسل و همراه اول نسبت به ارایه سرویس نسل سوم اقدام کنند، به کمک امکانات وسیع و دانش و تجربه کافی احتمالا موفق به ارایه سرویس مطلوب نسل سوم به کاربران خود خواهند شد. ایرانسل در نشست خبری سالانه خود اعلام کرد که تمام تدابیر لازم برای راه اندازی سریع شبکه نسل سوم را اندیشیده است و تنها منتظر اتمام زمان انحصار رایتل است. ایرانسل حتی اعلام نمود از همان ابتدای کار برخی از مناطق کشور را به شبکه LTE تجهیز خواهد کرد.

تصاویری از کینکت برای ویندوز منتشر شد

$
0
0
با نزدیک شدن به زمان عرضه ی رسمی کینکت برای ویندوز، تصاویری از این حس گر منتشر شده است که جزئیات بیشتری را از این محصول در اختیار علاقمندان قرار می دهد.
تصاویری از کینکت برای ویندوز منتشر شد

همانطور که در این تصویر نیز ملاحظه می کنید، سنسور کینکت برای ویندوز دقیقا مشابه کینکتی است که به همراه ایکس باکس وان عرضه شده، اما یکی از تفاوت های ظاهری مشهود روی آن، وجود واژه ی Kinect به تنهایی روی پنل جلویی دستگاه است. همچنین برخلاف نسخه ی مخصوص ایکس باکس که کلید پاور آن به شکل علامت شناخته شده ی ایکس باکس است، این نسخه از کلید و در واقع نشان دهنده ی ساده ای بهره می برد.

علاوه بر خود سنسور، شاهد لوازم جانبی موجود روی آن نیز هستیم. همانطور که در تصویر زیر مشاهده می کنید، مایکروسافت سعی در جای دادن همه ی موارد در یک هاب داشته است، بطوریکه خروجی USB 3.0 برای اتصال به پی سی، ورودی از دستگاه و همچنین ورودی برق برای تامین انرژی این هاب جای داده شده است. در تصویر زیرین نیز آداپتور اصلی دستگاه را ملاحظه می کنید که انرژی مورد نیاز برای کار سنسور را تامین می کند.

KinectWinInt

همانطور که گفتیم انتشار چنین تصاویری نشان دهنده ی نزدیک شدن به تاریخ عرضه ی این سنسور برای کاربران ویندوز است. اگر کینکت برای ویندوز همچون نسخه ایکس باکس موفق عمل کند، احتمالا شاهد پشتیبانی بازی های ویندوزی مختلف از این سنسور خواهیم بود.

تصاویر منتسب به گلکسی‌تب 4 هفت اینچی فاش شد

$
0
0
ابتدای ماه جاری شواهدی بدست آمد که نشان می دادند، سامسونگ در حال طراحی و توسعه ی نسل جدید تبلت های خود تحت نام گلکسی تب 4 است. همچون نسل پیشین این تبلت ها که سال گذشته با نام گلکسی تب 3 در اندازه های 7، 8 و 10.1 اینچی به بازار عرضه شد، نسل جدید نیز با تبعیت از چنین فرم فاکتورهایی تولید خواهند شد که تصویر فاش شده منتسب به گلکسی تب 4 هفت اینچی گواهی بر اخبار پیشین است.

بار دیگر EVLeaks@ تصویری افشا کرده است که منتسب به تبلت 7 اینچی جدید سامسونگ از سری گلکسی تب 4 است. همانطور که در این تصویر نیز مشاهده می کنید، گلکسی تب 4 تا حدودی شبیه به گلکسی S5 است، بطوریکه حتی تصویر پس زمینه ی مورد استفاده در آن، این شباهت را دوچندان کرده است. گمانه ها حکایت از معرفی این سری از تبلت ها در 4 اردیبهشت ماه سال جاری دارد.

مطمئنا گلکسی تب 4 به اندروید کیت کت مجهز خواهد شد. براساس شایعات مطرح شده این تبلت با صفحه ی نمایشی با رزولوشنی 1280 در 800 پیکسل، دوربین پشتی 3 مگاپیکسلی درپشت و 1.3 مگاپیکسلی در جلو، پردازنده ی 4 هسته ای با فرکانس کاری 1.2 گیگاهرتز، یک گیگابایت حافظه ی رم و پشتیبانی از کارت حافظه ی میکرو SD عرضه خواهد شد. همچنین این تبلت از یک باتری 4,450 میلی آمپر ساعتی بهره می برد.

مطمئنا هر سه نمونه از سری گلکسی تب 4 قیمت متعادلی خواهند داشت، اما برای اطلاع دقیق از جزئیات این محصول باید به انتظار عرضه ی آن بنشینیم.

بروزرسانی:

EVLeaks@ پس از انتشار تصاویر و اطلاعاتی از نسخه ی مشکی گلکسی تب 4 هفت اینچی، تصویری دیگر از نسخه ی سفید رنگ این تبلت را منتشر ساخته است که نشان از عرضه ی زودهنگام این محصول دارد.

GalaxyTabWhite

به‌زودی کنسول بازی آمازون عرضه می‌شود

$
0
0

شرکت آمازون دستگاه کنترلی نخستین کنسول بازی خود را آماده کرده است و به زودی این محصول را وارد بازار جهانی می کند.

به نظر می رسد که شرکت آمازون صاحب بزرگ ترین فروشگاه اینترنتی جهان قصد دارد به صورت گسترده وارد صنعت بازی های رایانه ای شود و تصمیم گرفته است در آینده نزدیک از نخستین کنسول بازی خود رونمایی کند.

منابع آگاه تصاویر منتشر کرده اند که نشان می دهد دستگاه کنترلی کنسول بازی آمازون آماده شده است و این روزها مراحل آزمایشی را پشت سر می گذارد.

کارشناسان پیش بینی می کنند که کنسول بازی آمازون به عنوان یک ابزار جانبی و ترکیبی برای دستگاه ها Set-Top Box این شرکت روانه بازار شود تا کاربران در آن امکان تماشای برنامه های رسانه ای و انجام بازی های رایانه ای را به صورت همزمان داشته باشند.Set-Top Box

این کنسول بازی، مبتنی بر سیستم عامل اندروید ساخته شده است و گفته می شود که برای خود یک سیستم کنترلی اختصاصی در اختیار می گیرد.

اخبار منتشر شده در مورد ورود آمازون به بازار بازی های رایانه ای در حالی منتشر شده است که این شرکت در ماه فوریه از سال جاری میلادی مرکز توسعه بازی های Double Helix را خریداری کرد.

شرکت Double Helix تا پیش از این همکاری های گسترده ای با مایکروسافت انجام می داد آخرین اقدام آن در حوزه بازی های رایانه ای هم عرضه بازی Killer Instinct بود.

لازم به ذکر است که شرکت آمازون طی چند سال اخیر همکاری های گسترده ای را با کارخانه ها و شرکت های بزرگ آغاز کرده است و انواع محصولات الکترونیکی مصرفی را نیز تولید می کند

بر این اساس می توان گفت که تولید کنسول بازی در این شرکت هم دور از ذهن به نظر نمی رسد.


آپدیت جدید ویندوز فون نهایی شد

$
0
0

آپدیت جدید ویندوز فون نهایی شد

WinPhoneقرار گرفتن توضیحات مختصری از آپدیت جدید ویندوز فون در سایت مایکروسافت، حاکی از معرفی زودهنگام این بسته نرم افزاری برای کاربران ویندوز فونی دارد.

بازار شایعه ها پیرامون معرفی آپدیت جدیدی برای ویندوز فون ۸٫۰ با قرار گرفتن آشکار آن در وب سایت مایکروسافت، بار دیگر رونق گرفت.

لینکی در بالای صفحه سیستم عامل ویندوز فون وب سایت مایکروسافت، اشاره مختصری به ویندوز فون ۸٫۱ برای ارتقا نسخه ۸٫۰ دارد.

با توجه به اینکه مایکروسافت به طور فزاینده ای دنبال معرفی این آپدیت بود، انتظار می رود که این آپدیت ماه آینده در کنفرانس توسعه دهندگان این کمپانی معرفی شود.

وب سایت مایکروسافت برای این آپدیت هم اکنون آماده نیست و احتمال اینکه لینک پنهان آپدیت ناگهانی ظاهر شود و به کاربران امکان بروزرسانی دهد، بسیار زیاد است.

برخی اخبار جسته و گریخته پیرامون این آپدیت شامل حال سیری (Siri) سرویس صوتی هم می شود.

گوشی اوباما عوض می‌شود

$
0
0

کاخ سفید با بررسی برندهای سامسونگ و ال جی در حوزه گوشی های هوشمند، برنامه خود برای تغییر گوشی کارکنان کاخ سفید و رییس جمهور آمریکا را علنی کرد. Obama phones

استفاده به نسبت بلند مدت اوباما از گوشی بلک بری ممکن است با شروع تحقیقات کاخ سفید پیرامون تست امنیتی گوشی های هوشمند برندهای مختلف، به زودی به پایان برسد.

استفاده اوباما از گوشی بلک بری یکی از ابزارها و موضوعات قابل توجه در طول مبارزات انتخاباتی ریاست جمهوری آمریکا بوده که نتیجتا پرزیدنت اوباما را به سمت این برند کانادایی سوق داده است.

علی رغم برخی نگرانی هایی که پیرامون استفاده از این برند توسط رییس جمهور آمریکا وجود داشت و عده ای معتقد بودند که مکالمات اوباما به عنوان رییس جمهور باید از طریق کانالی امن برقرار شود، اما او بر روی استفاده از بلک بری پای فشاری کرد.

با این حال، اخیرا تیم ارتباطاتی کاخ سفید عنوان کرده که در حال بررسی دو برند سامسونگ و ال جی برای جایگزین کردن با گوشی های تمامی کارکنان کاخ سفید است که اتخاذ چنین تصمیمی، شامل حال رییس جمهور نیز می شود.

البته وال استریت ژورنال به نقل از منبع ناشناسی گفته که اجرای هرگونه تصمیمی نیازمند گذر زمان است که می تواند تا چند ماه به درازا بیانجامد.

سخنگوی وزارت دفاع آمریکا نیز گفته که چنین رفتاری از سوی کاخ سفید هماهنگ با مجموعه وزارت دفاع است؛ در راستای ارتقای امنیت ارتباطی به شکل مستمر ابزارهای ارتباطی را تغییر می دهند.

Article 35

$
0
0
این هفته مایکروسافت رسما صاحب بخش ابزارها و سرویس های نوکیا می شود و این کمپانی فلاندی را تحت تصرف خود می گیرد. نوکیا امروز رسما اعلام نمود که کلیه مراحل انجام این قرارداد به خوبی پشت سر گذاشته شده است و از ۵ اردیبهشت ماه رسما نوکیا بخشی از مایکروسافت به شمار خواهد رفت.

توافق بین نوکیا و مایکروسافت نهایی شده و شرایط آن بطور کامل بسته شده است.

پیش تر خواندید که مایکروسافت نام تجارت موبایل نوکیا را به Microsoft Mobile Oy تغییر خواهد داد. این بدین معناست که نوکیا دیگر به عنوان یک کمپانی تولید کننده تلفن، وجود خارجی نخواهد داشت. به عبارت دیگر نوکیا، همان کمپانی که سلطان بی بدیل دنیای موبایل به شمار می رفت دیگر فعالیتی نخواهد داشت و نه تنها پتنت های آن ها بلکه نیروی کار، توان فنی و هر آنچه که آن ها در اختیار داشتند حالا جزو دارایی های مایکروسافت به شمار می رود.

تصاحب نوکیا توسط مایکروسافت اولین بار در سپتامبر سال ۲۰۱۳ مطرح شد تا بسیاری از طرفداران این برند کهنه کار شکه شوند. نوکیا از سال ۲۰۱۱ فعالیت خود را بر روی سیستم عامل ویندوز فون مایکروسافت آغاز نمود و ارتباط نزدیکی را با ردموندی ها برقرار کرد.

تجارت تلفن های هوشمند از قوانین پیچیده ای پیروی می کند و شرایط رقابت در آن بسیار دشوار است. این شرایط آنقدر سخت هستند که می توانند ابر کمپانی همچون نوکیا را به زانو درآورند. با این حال بسیاری از طرفداران نوکیا همچنان امیدوار هستند تا سرمایه بی انتهای مایکروسافت بتواند به نوکیا جان تازه ای بدمد و محصولات این شرکت را هرچند با نام برندی تازه، در دل کاربران جای دهد.

تصاویر HTC M8 Ace فاش شد

$
0
0
HTC M8 Ace

تنها چند روز پس از فاش شدن تصاویر مربوط به نسخه خاصی از HTC M8، امروز تصاویر واضح و مشخصات فنی این تلفن توسط یک وب سایت چینی فاش شده است. در این تصاویر به خوبی می توان ظاهر قسمت جلو و پشت تلفن M8 Ace را مشاهده کرد.

وجود تلفن HTC M8 Ace ابتدا توسط evleaks، افشا کننده نام آشنا و مطمئن دنیای فناوری، تأیید شد و امروز نیز اطلاعات مربوط به این تلفن در دیتابیس TENNA، اداره استاندارد چینی قرار گرفته است. این تلفن احتمالاً نسخه ارزان قیمت HTC One M8 خواهد بود؛ چرا که برخی از موارد ظاهری این تلفن را دارا است؛ اما مثلاً از Camer Duo پشتیبانی نمی کند.

پیش از این اطلاعات فنی منتسب به تلفن M8 Ace نیز فاش شده بود. در این اطلاعات به صفحه نمایش ۵ اینچ اشاره شده بود؛ اما براساس آنچه در دیتابیس TENNA ثبت شده است، صفحه نمایش این تلفن ۴.۷ اینچ خواهد بود. از نظر پردازنده نیز این تلفن از یک پردازنده ی ضعیف چهار هسته ای بهره می برد.

هنوز مشخصات فنی M8 Ace تأیید نشده اند یا حتی منبع معتبری نسبت به فاش نمودن آن ها اقدام نکرده است؛ اما آنچه مشخص است آنکه تلفن M8 Ace وجود خارجی دارد و قرار است با بدنه پلاستیکی به جای فلزی و مشخصات فنی ضعیف تر در مقایسه با پرچمدار اچ تی سی و با قیمت به مراتب ارزان تر روانه بازار شود. پیش تر علی رضا شیری مطلبی را در باره M8 Ace در رنگ قرمز منتشر کرده بود، که در آن نیز بدنه پلاستیکی به خوبی قابل مشاهده بود. آنچه مشخص است آنکه اچ تی سی در تلاش است تا یک تلفن میان رده با ظاهر نسبتاً مشابه M8 را راهی بازار کند تا افرادی که به پرچمدار این شرکت علاقمند شده اند، اما به هر دلیلی قادر به خرید آن نیستند، بتوانند نسخه ارزان قیمت آن را تهیه کنند.

قابلیت Ok Google به کروم اضافه شد

$
0
0
OK Google  در کروم تحت دسکتاپ

اگر یکی از کاربرانی هستید که استفاده از Ok Google نقشی اساسی در روند روزانه ی استفاده از تلفن هوشمند یا تبلت شما دارد، باید خوشحال باشید؛ چراکه گوگل این امکان را برای استفاده در کروم نسخه ی دسکتاپ تحت عنوان نسخه ی رسمی نیز در اختیار کاربران قرار داده است. پیش از این تنها کاربرانی قادر به استفاده از Ok Google در دسکتاپ بودند که نسخه ی بتای آن را نصب کرده باشند؛ اما هم اکنون نسخه ی اصلی برای استفاده ی کاربران منتشر شده است.

هم اکنون برای استفاده از این امکان می توانید مرورگر کروم خود را بروزرسانی نمایید و سپس دستورات خود را با استفاده از زبان انگلیسی در راستای انجام جستجوها و همچنین برنامه ریزی کارهای روزانه ی خود انجام دهید.

پس از دانلود این بروزرسانی یا آخرین نسخه از مرورگر کروم، باید مرورگر کروم را اجرا یا به صفحه ی خانگی گوگل بروید. از این پس می توانید در این حالت با استفاده از Ok Google دستورات صوتی خود را به راحتی وارد کنید. این قابلیت پیش از این در سایر محصولات از جمله ی محصولات مبتنی بر اندروید شامل تبلت ها و تلفن های هوشمند، و البته گوگل گلس نیز مورد استفاده قرار گرفته بود.

برای استفاده از این ویژگی باید پس از بروزرسانی به این نسخه، آن را فعال کرد. درصورتی که علاقه ای به استفاده از این ویژگی ندارید، می توانید از الگوی جستجوی سنتی استفاده نمایید. برای فعال کردن این قابلیت، می توانید از قسمت تنظیمات در گوگل کروم، تیک مربوط به فعال کردن آن را فعال کنید.

Viewing all 293 articles
Browse latest View live




Latest Images